Milieu-Het probleem hondedrol

Posted on november 7, 2009

10Ik las net bij Henk over het initiatief Depodogbakken in Staphorst en blijkbaar ook in Meppel volgens John…. In Haren(Gn) had je een paar jaar geleden het project "kakzak". Iedere hondenbezitter diende in het bezit te zijn van zo’n zak bij het uitlaten van de hond…..Je kon er zelfs op aangesproken worden door een ambtenaar van de gemeente… Ik keek net op Internet om te zien of het idee nog steeds bestaat. En ja hoor… kwam direct op een aanbieding van 10 stuks kakzakken voor de schappelijke prijs van 2 euri 95….. lees die advertentie eens voor de gein….. hoe zo’n product wordt aangeprezen bij de consument… daarbij heb je wel eens plastic zakje nodig… want je doet het namelijk in je broek van het lachen….
 
LOVE MY DOG KAKZAK BUNDEL 10 ST    

Artikelcode:

I LOVE MY DOG KAKZAK BUNDEL 10 ST
Het “I LOVE MY DOG”-opruimzakje is de oplossing wat betreft het het hondenpoepprobleem, eenvoudig, schoon, mileuvriendelijk en een betaalbare oplossing voor uw gemeente, instelling of bedrijf.
De kenmerken van het “I LOVE MY DOG”-hondenpoepzakje zijn:
Zakformaat
Makkelijk mee te nemen dus altijd paraat.
Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled papier en karton en 100% boilogisch afbreekbaar.
Grootte acceptatie Onderzoek heeft uitgewezen dat Het “I LOVE MY DOG”-opruimzakje, sneller geaccepteerd wordt door hondenbezitters dan welk ander opruimmiddel ook.
Hygiënisch Door Schepwerking zeer Hygiënisch in gebruik.
Schepwerking Handige schepwerking, geen direct contact met de ontlasting.
Alle soorten Voor alle soorten hondenpoep; ook voor dunne poep en hele grote drollen.
2,95 euro
 

 Misschien nog leuk om te vdermelden dat vlinders ook dol zijn op poep:

Advertenties
Posted in: Van alles wat