Over mij

Het is heel begrijpelijk dat je graag wil weten wie deze site gemaakt heeft, en of de informatie die erop staat wel betrouwbaar is. Daarom heb ik deze subpagina gemaakt, zodat ik  over wie ik ben en waarom ik deze site heb gemaakt.

Mijn naam is Agnès, 56 jaar oud, ik woon in Drenthe en heb zowel een kunstzinnige als een talige achtergrond. Ik ben fotografe en heb daarnaast meer dan 25 jaar ervaring in het onderwijs. Ik ben 7 jaar geleden gestart met “een Space” bij Windows Lives Spaces. Geen idee wat ik ermee wilde in het begin, maar eigenlijk is die ruimte in de tijd uitgegroeid tot een plek waar ik veel plezier heb gehad en is het misschien wel een “echte site” geworden. Mijn grote liefde is fotografie, dus ik begon met het plaatsen van mijn foto’s. Maar er kwam meer, ik begon ook te bloggen en te experimenteren met beeldmateriaal… ook de lay-out van de site werd een belangrijk ding. Helaas, Windows Live Spaces hield ermee op en we moesten voor 1 januari 2011 verkassen. Tenminste als je nog langer je berichten wilde kunnen plaatsen.

Dus nu zit ik hier, met een geleende lay-out, waar ik inmiddels aan gewend ben, omdat je er eindeloos mee kunt “componeren”. Al mijn oude posts zijn meeverhuisd en dat zijn er heel wat vanaf 2005.  Ik merkte  direct dat er veel geklikt wordt op oudere posts. De leuke laat ik af en toe maar weer eens terugkomen in “een terugblik” en verder probeer ik mijn oude contacten weer te ontmoeten en wellicht nieuwe vrienden te maken. Ik plaats graag blogs over muziek, taal en kunst en hoop op dagelijkse inspiratie om het witte vlak weer te vullen. Tot meer… Agnès

Naast deze site heb ik ook nog een “fotoportfolio” met de naam STUDIO 56…Misschien is het leuk om daar ook eens een kijkje te nemen:

http://studio562614.wordpress.com

en verder run ik een Franstalige site:

http://francofielen.wordpress.com

Mijn foto’s zijn te vinden in “Mijn Beeldarchief”:

http://beeldkracht.wordpress.com

Advertenties
2 Responses “Over mij” →
  1. De link naar mijn andere site:
    http://studio562614.wordpress.com

    Beantwoorden
  2. You have great blog and i hope you keep it up.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: